ВНИМАНИЕ! Сайтът на parti-artikuli.com предлага продуктите на Мисъл ЕООД, регистрирано съгласно българското законодателство; ЕИК: 205397928; с адрес на управление: гр. София, жк. Дружба 2, бл. 226, партер; телефон: 0899840725; email: info@parti-artikuli.com.  Ако използвате този уеб сайт се счита, че ПРИЕМАТЕ и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт. Ако решим да променим политиката - промените ще публикуваме на тази страница! Така винаги ще знаете каква информация изискваме от Вас и защо тя ни е необходима както и вашите права и задължения. За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в страница Контакти телефони или използвайки формата за мнения и въпроси.

 

ОТГОВОРНОСТИ

Ние уважаваме правата на всички посетители и клиенти на сайта и се задължаваме да ги пазим. Фирмата ни стриктно спазва закона за защита на личните данни, което означава, че по никаква причина вашият e-mail няма да бъде предоставян на трета страна.

Електронния магазин не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката по причина на куриера. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани, чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули.
Мисъл ЕООД е администратор на лични данни.

Вашите лични данни ще бъдат използвани само за: да обработим поръчката ви, да ви уведомим за новини или нередности свързани със електронния ни магазин, но няма да бъде давана или продавана на други страни по никаква причина.

Ще е необходимо да ни предоставите следната информация:

За да сe регистрирате

- Вашите имена.

- Вашият имейл адрес.

За да направите успешно поръчка

- Ваш адрес: личен или офис на Спиди/Еконт;

- Мобилен или стационарен телефон.

Нямате право да излагате или изпращате от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони.

 

ПОРЪЧКА НА СТОКИ

Поръчването на определена стока става след потвърдена регистрация на клиент, без регистрация, по мейл или по телефона.  Действието представлява волеизявление, което обвързва със силата на договор в смисъла на ЗЗД клиента и Мисъл ЕООД, в съответствие с описаните в настоящия документ Условия за ползване и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ).

Офертите съдържат основна информация за предлагания продукт съобразно вида му и указване на цената му. Част от офертите са придружени със снимков материал.

Указаната цена на отделната стока е крайна и е за 1 брой с включено ДДС.

Клиентът посочва основните параметри на желаната от него стока, съгласно предоставените опции и вида на стоката (модел, цвят, брой и др.п.).

При поръчката клиентът задължително посочва изискваните данни, чрез които е възможно да се установи обратна връзка от наша страна.

Посочването на неверни данни прави поръчката невалидна и тя не обвързва Мисъл ЕООД със задължението за изпълнение на доставката.
ВАЖНО! Може да възникнат проблеми по време на поръчката, ако в сайта се влиза през: Internet Explorer, препоръчително е да се използват: Google Chrome или Mozilla.

 

ДОСТАВКА НА ПРОДУКТИТЕ

Стоките, поръчани от нашия електронен магазин, се доставят:

- с куриер до адреса, указан при заявката (имайте предвид, че е хубаво да оставите адрес на който ще сте през работно време от 09:00-18:00 часа, може да бъде и служебен)

- или до офис на Спиди/Еконт.

Срокът за комплектоване на поръчката е от 1 до 2 работни дни и зависи от обема на направената от вас поръчка. Поръчки направени до 16:00 часа от понеделник до петък се потвърждават в същия ден от нас служител. Поръчки направени в почивни дни се потвърждават в първия работен ден. 

При телефонния разговор за потвърждение на Вашата поръчка ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер или доставени в нашия обект Вашите покупки.

* Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и Мисъл ЕООД се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

* В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите и по допълнителната доставка.
ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧАНА И ДОСТАВЕНА СТОКА
1. Клиентът има право на преглед и проверка на пратката, когато я получи от куриера и при констатиране на нередности да откаже, да я приеме без да дължи такса.
2. Клиентът има право да се откаже от настоящия договор - да върне закупената стока, без да посочва причина, в срок от 14 календарни дни.
* За да упражни правото си на отказ, потребителят: 
- ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Уведомява писмено Мисъл ЕООД на email: info@parti-artikuli.com, като посочва име, адрес, телефонен номер и електронен адрес. В случай на отказ от договора, Мисъл ЕООД ще възстанови всички плащания получени от клиента, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от клиента начин на доставка, различен от стандартен начин на доставка, предлаган от Нас) не по-късно от 14 дни считано от датата, на която сме информирани за решението на отказ от настоящия договор.
* Мисъл ЕООД ще извърши възстановяването, като използва същото платежно средство, използвано от клиента, освен ако той изрично не се съгласи с друго. 
*За да бъде върнат продуктът, той трябва да е в добър външен търговски вид, съответстващ на този при получаването.
*Запазена е оригиналната опаковка и етикет

ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ

*При несъответствие на потребителската стока с договора за продажба, потребителят има право да предяви рекламация, като поиска от Мисъл ЕООД да приведе стоката в съответствие с договора за продажба. В този случай на потребителят ще бъде извършена замяна с нова.
*Потребителят не може да претендира за възстановяване на платената сума или за намаляване на цената, когато стоката може да бъде заменена.
*Потребителят има право на рекламация при констатирани липси или несъответствия с обявения размер. В тези случай потребителят следва да прозвъни на телефон: 0899840725 или да изпрати мейл на: info@parti-artikuli.com до 5 дни от получаване на пратката.
*Всички пратки се изпращам с опция за преглед, застраховка и касова бележка. Клиентът не бива да приема/и заплаща/ увредена от куриера пратка/разкъсана опаковка. Ако такава бъде приета без забележки от куриера, Мисъл ЕООД ще откаже претенция за рекламация по чл. 103 А от ЗЗП. 
При констатирани липси: след изясняване на ситуацията, екипът на Мисъл ЕООД ще направи всички възможно, клиентът да получи липсващите продукти в най-кратък срок. 
За всяко нарушение на Вашите потребителски права по Закона за защита на потребителите сигнализирайте Комисията за защита на потребителите на телефон: 070011122 или  https://www.kzp.bg/podavane-na-zhalba или в платформата за решаване на Онлайн Спорове

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

- В брой при доставка с наложен платеж - плащане на куриера при получаване на пратката

- В брой на служител на Мисъл ЕООД, който ви предава стоката в нашия обект. При това плащане към стойността на покупката ви не се добавят никакви такси за доставка.

 

ЦЕНА

Цената се формира от цената на стоката . Минимална сума на поръчката 10 лева. 

Цени за доставка:

a) БЕЗПЛАТНА доставка  при поръчка над 25 лева в цялата страна с опция за преглед на пратката 0.00 лв. 

б) При поръчка ПОД 25 лева с опция за преглед на пратката, доставката е  4.99 лева за цялата страна.

в) ЕКСПРЕСНА доставка за София в рамките на работен ден - 10 лева

 

НАЛИЧНОСТИ: Стараем се да поддържаме актуална информация за наличността на продуктите, но не е изключено да има артикули, количествата от които са се изчерпали и това все още да не е отразено в сайта. В такъв случай ще бъдете уведомени по телефона при потвърждение на поръчката.


ГРЕШКИ: В случай на допусната печатна грешка в посочената на сайта цена или описание на поръчаната стока, ще бъдете уведомени по телефона в рамките на един работен ден след получаване на поръчката, при което ще имате възможност да се откажете от  направената поръчка. 

 

ОБЕЗЩЕТЕНИЯ

Клиентът е длъжен да обезщети Мисъл ЕООД и всички трети лица за всички претърпени вреди и пропуснати ползи, включително и за всякакви разходи и платени адвокатски възнаграждения, настъпили в следствие на предявени искове от и/или платени обезщетения на трети лица във връзка с неизпълнение на задълженията му по настоящия договор, нарушение на българското законодателство, приложимите чужди закони, настоящите Общи условия, добрите нрави или интернет етиката.

Клиентът е длъжен да обезщети Мисъл ЕООД и за всички вреди, причинени от трети лица, на които е предоставил паролата си, при използването на същата.

 

ОГРАНИЧЕНИЯ

Потребителите на интернет магазина имат право да се ползват свободно от ресурсите на сайта с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия и други общо валидни ограничения.

Ограниченията са:

1. Потребителите нямат право да копират, разпространяват или ползват текстове, картини, образи или части от сайта, без изрично разрешение на Мисъл ЕООД.

2. Потребителите на интернет- магазина  нямат право да ползват автоматизирани системи за download на каквато и да било информация от сайта.

3. Потребителите нямат право да претоварват интернет магазина  с фиктивни заявки или друга информация (flood).

4. Потребителите няма право да ползват screenshot на сайта без изрично разрешение на Мисъл ЕООД.

5. Потребителите на интернет- магазина  нямат право да извършват действия, които нарушават общо установени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и др.п., нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица.
За всяко нарушение на Вашите потребителски права по Закона за защита на потребителите, сигнализирайте Комисията за защита на потребителите, на телефон: 070011122 или https://www.kzp.bg/podavane-na-zhalba или в платформата на  Онлайн Спорове. Ние сме готови да се включим, като страна при Помирителната комисия на КЗП .

 

ВНИМАНИЕ! Ако използвате този уеб сайт се счита, че ПРИЕМАТЕ и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт. Ако решим да променим политиката - промените ще публикуваме на тази страница! Така винаги ще знаете каква информация изискваме от Вас и защо тя ни е необходима както и вашите права и задължения. За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в страница Контакти телефони или използвайки формата за мнения и въпроси.